Keresés - Több mint 1000 dal!

Lájkolj, csetelj

Comments

Madonna a fenekével gyűjtött pénzt Sandy áldozatainak!

Új dalszövegeket a magyar-dalszoveg.hu weboldalon találsz!

Kampányolni tudni kell!


"Showing my naked ass for Hurricane Sandy victims,”, mondta Madonna, és így folytatta:"If you are going to look at the crack of my ass, you better raise some cash,”. Azaz "Megmutatom nektek a csupasz fenekem. Ha látjátok a fenekem, biztosan több pénzt adtok"

Az énekesnő 2012. november 13-án tartott teltházas koncert a világ egyik legismertebb sportcsarnokában, a Madison Square Gardensben, ahova PSY (Gangnam Style) dél-koreai rapper is csatlakozott. Néhány perc alatt 60000 dollárt (kb. 13 millió forint) gyűjtött össze a Sandy hurrikán áldozatainak.

Az alábbi videón hallható (0:12-től), ahogy felhívja az emberek figyelmét: "What happens when a girl takes her pants off? What happens people?" De válaszol is válaszolt is rá: "You throw some money at her." Majd folytatta: "This money is not for me, We are collecting money for victims of Hurricane Sandy. So please feel free to be generous while I freeze my ass off up here for you."
"You think my naked ass is obscene?" I'll tell you what's obscene: man's lack of humanity towards one another. That is obscene."
"Mi történik, ha egy lány leveszi a nadrágját? Mit csináltok emberek? Dobtok neki egy kis pénzt!"  "A pénz nem nekem kell, hanem a Sandy hurrikán áldozatainak, ne habozzatok, legyetek nagylelkűek, amíg nekem befagy a seggem itt a színpadon"
"Úgy gondolod, hogy a meztelen seggem obszcén?  Megmondom neked mi az obszcén: az ember emberség hiánya egymás irányába. Ez az obszcén."

Itt látható a mutatvány:

 

2012.11.15. 15:58 Vajdaklip

A bejegyzés trackback címe:

https://lyric.blog.hu/api/trackback/id/tr784908636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása