Keresés - Több mint 1000 dal!

Lájkolj, csetelj

Comments

Beyoncé kereste idén a legtöbbet!

Új dalszövegeket a magyar-dalszoveg.hu weboldalon találsz!

A Forbes magazin idén is megjelentette a Top 20 legjobban kereső hollywoodi híresség listáját 2010-ben. A listát "természetesen" James Cameron a ronda kék Avatar élőlények alkotója nyerte. A legjobban kereső zenész azonban, 87 millió dolcsival Beyonce lett!

Az R&B és popénekesnő Beyonce Knowles becsült évi bevétele 87 millió amerikai dolcsi, azaz körbelül 17 milliárd forint. Ennyi pénz bizony el sem fér egy talicskában! Ez a kilnecedik helyre volt elég a listán.

Beyonce KnowlesNem sokkal lemaradva követik őt szőke (fekete, piros, lila, mikor hogy) kolléganői, Britney Spears és Lady Gaga. Britney évi 64 millió dolcsival a 13., Gaga 62 millióval a 14. helyet foglalja el. Bizony, bőven jut majd ráncfelvarrásra és szanatóriumra. Meglepő, hogy Britney megelőzte a listán Lady Gagát, annak ellenére, hogy mintha a csapból is Gaga folyt volna idén.

A listán helyet kapott még Madonna (58 millió $), továbbá a Disney üdvöskéje, a mostanában igen lenge ruhákban vonagló Miley Cyrus (48 millió $) és a babaarcú Taylor Swift is (45 millió $).

Érdekesség még, hogy Beyoncé férje Jay-Z vezeti idén a hasonló listát a rapperek közt, évi 63 millió dollárral. Tehát gyors fejszámolás szerint a házaspár idén 150 milliót kapirgált össze. Viszont az asszony egy kicsivel többet, ciki ez Jay, reméljük nem lesz ebből otthon perpatvar!



2010.12.28. 12:59 rexter

A bejegyzés trackback címe:

https://lyric.blog.hu/api/trackback/id/tr922543566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása