Keresés - Több mint 1000 dal!

Lájkolj, csetelj

Comments

Kylie Minogue barátja még hezitál

Új dalszövegeket a magyar-dalszoveg.hu weboldalon találsz!

Kylie Minogue barátja még mindig nem kérte meg a kezét az énekesnőnek. A spanyol férfimodell szerint nem akarnak semmit sem elsietni.


Andres Velencoso több mint 2 éve jár már a 42 éves énekesnővel. Habár úton útszélen hangoztatják, hogy örökre együtt lesznek, de még nem hallani az esküvő időpontjáról, sem arról, hogy gyereket terveznének.

Andres szerint: "Kylie egy nagyon pozitív és nagylelkű ember, kihozza a legjobbat a családjából és a barátaiból. Egy csodálatos nő óriási szívvel. Nagyszerű vele lenni!"

Kylie meg a pasija"Ebben a pillanatban minden jól van ahogy van. Természetesen beszéltünk már házasságról, családalapításról, de nincs hova sietnünk. Hagyjuk, hogy a dolgok lépésről lépésre történjenek." Andreas szintén beszélt arról, hogy hogyan ismerkedett meg az "All the lovers" videóklip forgatásán az énekesnővel.

A LOOK magazinnak nyilatkozta: "Nem mondanám, hogy szerelem volt első látásra, de valami volt az biztos. Nem tudom szavakba foglalni. Azt hiszem csak úgy egymásra találtunk. Aztán egyszer csak azon vettük észre magunkat, hogy telefonon beszélünk és egyre több időt töltünk együtt."


2010.12.27. 23:00 rexter

A bejegyzés trackback címe:

https://lyric.blog.hu/api/trackback/id/tr552541578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása