Keresés - Több mint 1000 dal!

Lájkolj, csetelj

Comments

FORDÍTÓVERSENY - Finito - GYŐZTES

Új dalszövegeket a magyar-dalszoveg.hu weboldalon találsz!

Sziasztok!

Hosszas töprengés után meghoztam a döntésem! Közhely, de borzasztó nehéz volt! Nem is húzom tovább az időt, a győztes aki egy általa szabadon választott CD-t kap:
Mariann, az Avril Lavigne My happy ending című számáért!

Dobogósokat is hirdetek, akiknek sajnos most nem tudok ajándékot küldeni, de a dicsőség is fontos: második jégszív Richard Marx Right here waiting fordításért, holtversenyben három harmadik helyezett is, Bogi fordításában Sophie-Ellis Baxtor Mixed up world, Máté Lady Gaga Romlott románcáért, illetve Zólyma Akon Beautiful c. számért. 

Egy kis értékelést engedjetek meg. Mariann nyert, mert remekül lefordított egy igen jó számot, ami legjobban tetszett benne, hogy milyen lazán vette a refrén jelentette akadályt - So much for my happy ending - Ennyit a nagy happy end-ről. Remek, ez igen! Illik a dal hangulatába, remekül el lett találva ez a mondat, az egész fordítás folyékony, szinte már magyarul is lehetne énekelni! Hasonló okból  emelném ki Mátét, aki a Bad romance-t fordította úgy hogy romlott románc! Abszolút jó, well done! Jégszív Right here waiting fordítása egyszerűen tökéletes minden szempontból! Zólyma Akon fordítása lehetett talán a legnagyobb munka, remekül sikerült! Itt a zsűri - én - szubjektivitása volt az akadály hogy előkelőbb helyen legyen, ugyanis maga a szám nem tetszik. De a fordítás remek! Bogi Mixed up world fordítása is egy remekmű, ebbe ott kötnék bele, hogy az "edzett lány" helyett lehetett volna "tökös/belevaló/kemény csaj"-t fordítani.

Na ennyi, remélem a győztes örül, a további helyezettek meg nem szomorkodnak nagyon! Küldjetek nyugodtan fordítást továbbra is, a későbbiekben is lesz nyereményjáték, ahol majd azok is részt vesznek amit a verseny hirdetéséig beküldtök! rexterr@gmail.com
 

2009.12.16. 13:43 rexter

A bejegyzés trackback címe:

https://lyric.blog.hu/api/trackback/id/tr391602136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása