Keresés - Több mint 1000 dal!

Lájkolj, csetelj

Comments

Szerkesztő kerestetik!

Új dalszövegeket a magyar-dalszoveg.hu weboldalon találsz!

Szereted a zenét? Érdekelnek a sztárok? Értesz valamennyire angolul, képes vagy egy dalszöveget vagy egy hírt lefordítani? (Természetesen bármilyen online szótár segitségével ha kell) Kipróbálnád, hogy tudod e? Jelentkezz!!
Írj ide: rexterr@gmail.com !


Részletek


Szeretnénk kiegészíteni szerkesztői csapatunkat, a honlapot jelentősen bővíteni, fejleszteni, piacvezetővé válni. Ehhez keresünk embereket.

A feladatkör:
- Dalszöveg fordításokat késziteni. Nincs semmilyen megkötés hogy milyen dalt, milyen nyelvről, de elsősorban angol régebbi vagy mai slágerek fordítását kérnénk. A kikötés csak az, hogy legyen elérhető youtube videó a dalról, eredeti nyelven a dalszöveg, és a te saját magyar fordításod. Itt van pár angol dalszöveg oldal, ahol mindent megtalálhatsz és nekikezdhetsz fordítani: http://www.elyrics.net/ http://www.lyricsmode.com/ http://www.metrolyrics.com/
- Napi zenei/sztár hírek, pletykák szerkesztése
Kizárólag angol nyelvű forrásból, több embert érdeklő hírekről rövid cikkeket írni. Rengeteg ilyen angol oldal van, ezeknek cikkeknek a magyar fordítását itt megjeleníteni. Ilyen jellegű oldalakról várnánk fordításokat, rövid, tömör cikkeket: http://www.music-news.com/ http://www.billboard.com/ http://www.mtv.com/ http://www.rollingstone.com/ vagy bármelyik hasonló. A magyarra fordított cikkeknél a forrás megjelölését minden esetben kérjük!

Természetesen ha nincs kedved híreket is fordítani, vagy épp pont híreket szeretnél csak fordítani, akkor is jelentkezz!

Elvárás:
- Angol középfokú nyelvtudás, hogy képes legyél fordítani. Google fordítóval egy az egyben lefordított dalszövegeket/híreket nem kérünk.
- Napi internetkapcsolat, természetesen otthonról bárhonnan végezhető
- Alapfokú blogolási ismeretek. Be tudj illeszteni egy képet, videót, meg tudj szerkeszteni egy bejegyzést és azt publikálni. Ismerd a taggelést (címkéket), rovatokat, stb.
Ha teljesen új lennél a blogok világában, akkor segítünk az elején, de az önálló munkavégzésre való képességet időn belül elvárnánk. Pofon egyszerű bejegyzéseket írni, negyed óra alatt betanítunk, ha csak ettől félsz akkor is jelentkezz!

Amit ajánlunk
- Szerkesztői jogokat ezen a blogon, bármikor feltölthetsz új bejegyzést és szerkesztheted azokat.
- Saját oldalra mutató linket elhelyezhtesz minden saját bejegyzésednél!
- Kép bannert helyezünk el a jobb oldali sávba ha van saját honlapod. Napi +1000 ember látni fogja és ha akar meglátogat.
- Ha szeretnél egy darab google/e-target hirdetési egységet minden bejegyzésed forráskódjába betehetsz!

+ a lehetőség, hogy csatlakozz, és ha munkád minősége és mennyisége kíváló, idővel anyagi bevételre is szert tehetsz. Jelenleg napi 1000-1200 látogatója van a blognak. Ezt szeretnénk idővel sokkal többszörésére növelni, ennek az egyetlen módja az, ha sok a bejegyzés, de ehhez sok szerkesztő kell. Anyagi jellegű juttatásoknak a következő 3 hónapban még biztos nem tudunk eleget tenni. Hogy később igen, az rajtad is múlik! Addig is egész biztosan sokat fog fejlődni az angolod, sok embernek megmutathatod kedvenc dalaid és azoknak fordítását! Nem kérünk semmi olyat amit nem szeretnél! Ha nem akarsz Lady Gagát fordítani, nem fordítasz! Ha a rockzene a kedvenced akkor fordíts csak rock zenéket, rock híreket! Ha a rap akkor rappet! Bármit, amit akarsz!

Kérlek ha érdekel az ajánlat küldj egy levelet a rexterr@gmail.com címre! Írj pár sort magadról, ha van pár fordításod már mutasd meg! Semmi több! Ha úgy érzed csak heti 1-2 bejegyzésre lenne időd/kedved/energiád, akkor is jelentkezz!! Ha napi 15 bejegyzást írnál, jelentkezz!!


 

 

2011.07.02. 01:18 rexter

A bejegyzés trackback címe:

https://lyric.blog.hu/api/trackback/id/tr643031702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása