Keresés - Több mint 1000 dal!

Lájkolj, csetelj

Comments

Adele még jobb énekesnő szeretne lenni

Új dalszövegeket a magyar-dalszoveg.hu weboldalon találsz!

A brit énekesnőnek nem szállt a fejébe a dicsőség. Bár hihetetlenül népszerű a világ minden táján, mégis úgy gondolja van még hova fejlődnie.

Adele szerint ő még messze van attól, hogy igazi legenda legyen mint néhány énekes. A brit sztár fürdik a sikerben amit második albuma (21) megjelenítése hozott számára. A toplisták élére került mind hazájában, mind Amerikában, de a pozitív visszajelzések ellenére is igyekszik a földön maradni. Nem gondolja, hogy ennyire tehetséges lenne és úgy érzi bőven van még mit javítani a hangján.
Adele
"Nem tudom egy skálán meghatározni, hogy mennyire jó a hangom, ami biztos hogy akiket én hallgatok azoktól még van mit tanulnom." - nyilatkozta a brit The Sun magazinnak.

Adele a blues és soul dalokból merít inspirációt. Régebbi előadókat szeret hallgatni, akik motiválják a munkában, hogy még sikeresebb legyen.

"Még csak énekesnek sem mondanám magam. Szerintem az énekes fogalma valahol ott kezdődik, ahol Etta James, Aretha Franklin és Billie Holiday van."

Adele már most azon gondolkozik, hogy a következő nagylemezén milyen irányba mozduljon. Amerikában utazva megihlette a blues és a country zene, ezekből is szeretne meríteni.

"Rengeteg országban jártam, nagyon sok zenei stílussal megismerkedtem" - nyilatkozta korábban. "A dallamok és a letisztult dalszövegek amit Amerikában találtam határozottan az az irány, amin szeretnék tovább haladni."

Addig is hallgassátok meg egyik legnagyobb slágerének, a Rolling in the deep-nek egy remixét!



Adele dalszöveg fordításokat meg itt találsz!

cikk forrása: music-news.com

2011.08.08. 21:19 rexter

A bejegyzés trackback címe:

https://lyric.blog.hu/api/trackback/id/tr873135149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása