Keresés - Több mint 1000 dal!

Lájkolj, csetelj

Comments

Selena Gomez álompasija Shia LeBeouf!

Új dalszövegeket a magyar-dalszoveg.hu weboldalon találsz!

Az énekes-színésznőnek nincs tipikus pasi ideálja, bár annyit azért elárult, hogy a Tőzsdecápák második részének sztárja nagyon bejön neki. Na nem Michael Douglasről lesz szó!




Shelena + ShiaSelena szerint: "Nincs tökéletes pasi. Úgy gondolom ha valaki őszinte és igazán önmagam lehetek mellette az már jó. Habár ha úgy néz ki mint Shia LeBeouf az nagy előny. Szerintem addig élvezzük az életet amíg fiatalok vagyunk, és nem muszáj fiatalon elkötelezned magad senki mellett."

Selena egyébként 12 éves kora óta hord erénygyűrűt - hogy az mi és mire jó valaki megoszthatná az olvasókkal kommentben - és nem szeret randikra járni.

A 18 éves sztár - aki a Disney Varázslók a Waverley hegyről főszereplője - erről így nyilatkozott: "Nem igazán szeretem a randikat. Bénának érzem magam, mert nem tudom mit kellene tenni. Még mindig pillangókat látok és megremeg a lábam egy helyes fiú mellett. De akkoris a legjobb dolog ha nyitott vagy és ki tudod magad kapcsolni. Élvezd amíg fiatal vagy!"



 

2010.12.29. 10:50 rexter

A bejegyzés trackback címe:

https://lyric.blog.hu/api/trackback/id/tr272545707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vattacukros97 2011.06.14. 10:53:17

az erény gyűrű : egy kis ezüstgyűrű, amely a keresztény értékekre utal!! ennyi :)
süti beállítások módosítása