Keresés - Több mint 1000 dal!

Lájkolj, csetelj

Comments

Rejtélyes új Justin Bieber dal!

Új dalszövegeket a magyar-dalszoveg.hu weboldalon találsz!

A Justin Bieber rajongók nem győzik találgatni, hogy mi lehet az az új dal ami a napokban bukkant fel az interneten. Izgalmas rejtélyek és kérdések!


Újabb eddig nem hallott Justin Bieber dal bukkant fel az interneten! A "Ride" címmel megjelent pörgős zene szerdán tűnt fel először. A dal a szokásos Bieber kliséket hozza.

JustinaSokan úgy gondolják a dal az új Bieber albumra készült, de ezt Justin szóvívője cáfolta. "Ez csak egy demo, amit egy másik előadónak írt." Mindenesetre ez megmagyarázná, hogy miért énekel a dalban Justin olyanokat, hogy "Én lehetnék a királynőd, te meg a pasim..." illetve hogy "Imádom ha úgy szólítasz baby, baby!..." (Illetve ha ezt a számot mégis magának írta, az is sok mindent megmagyarázna..) A dal egyébként hasonlít Bieber nagy slágerére a "Baby"-re.

Habár nincs információ arról, hogy Bieber mikor énekelte fel a dalt, a rajongók már lázasan találgatnak. Legtöbben azt mondják, hogy 1-2 évvel ezelőtti felvétel lehet, hiszen a sztár hangja a dalban vékonyabb és magasabb mint manapság. A mindössze 2 és fél perces nóta mindenesetre a második rejtélyes Bieber nóta ami felbukkant az elmúlt hetekben.

A "Latin girl" című dal ami Jhype és Goodwill & MGI közreműküdésével készült November végén volt hallható először, és állítólag Justin új albumára készült. Bieber azonban - akinek "My World Acoustic" című albuma november 26-án jelent meg - csak annyit közölt eddig hogy az új nagylemezén a Rascal Flatts is dolgozik. A "My World 2.0"  az egyik legjobban várt album a jövő évben!

"Szeretem a Rascal Flatts-et, és nagyon büszke vagyok rá, hogy velük dolgozhatom!" - nyilatkozta szűkszavúan Justin.


2010.12.27. 11:14 rexter

A bejegyzés trackback címe:

https://lyric.blog.hu/api/trackback/id/tr572541456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása