Keresés - Több mint 1000 dal!

Lájkolj, csetelj

Comments

Cherly Cole képeslapot kapott ex-férjétől

Új dalszövegeket a magyar-dalszoveg.hu weboldalon találsz!



Bár a gyönyörű énekesnőt csúnyán megcsalta exférje Ashley Cole, mégis Cheryl könnybe lábat szemmel olvasta az angol válogaott focista karácsonyi képeslapját.




A brit popsztár igencsak meghatódott amikor elolvasta az angol válogatott focista Ashley Cole ünnepi képeslapját, amiben a legjobbakat kívánja neki a 2011-es évre. Cheryl szeptemberben vált el férjétől, amikor rájött, hogy az megcsalta több nővel is.

Cheryl ColeCheryl egy ismerőse szerint: "Cherly igen meghatódott hogy képeslapot tőle. Bármi is történt köztük korábban, ez mindeképpen egy szép gesztus volt."
"Ez egy nehéz év volt számára és tudjuk, hogy aki szerelmes volt annak sok nosztalgikus élménye kapcsolódik az ünnepekhez."

A 28 éves énekesnőnek igazi hullámvasút volt ez az éve, hiszen amellet hogy elvált, nyáron majdnem meg is halt miután elkapta a maláriát. Cheryl idén úgy döntött, hogy ünnepeket otthon tölti családjával Newcastleben és nem Derek Houghal Los Angelesben, akivel sokak szerint már közelebbi kapcsolatba került.

A "Sztárok a jégen" sztárja Derek (25) csalódását fejezte ki a döntés miatt, de ez nem akadályozta meg abban, hogy küldjön egy gyémántgyűrűt szerelmének Karácsonyra.

Ezentúl várható, hogy hasonló rövid hírek, pletykák megjelennek itt különféle énekesekről, együttesekről. Remélem jó lesz!

2010.12.26. 11:07 rexter

A bejegyzés trackback címe:

https://lyric.blog.hu/api/trackback/id/tr992539624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása